Hoe gaat het in zijn werk?

In de trimsalon zijn honden, katten, konijnen en andere kleine huisdieren welkom. Elk dier heeft een eigen vachtsoort en vachtstructuur met eigen bijpassende trim technieken en behandelplannen. Trimmen is dus een verzamelnaam voor alle mogelijke behandelingen, dit valt dus onder deze noemer.

Recensies

Bij Trimsalon Trim totaal staat rust, kalmte en wederzijds respect voor mens en dier centraal.

Wat is onze Diesel mooi geknipt. Bedankt voor de goede zorg Trimsalon TrimTotaal. Je ziet ons zeker terug 👍🏼.

Bedankt

flexibel lief voor onze hond en wist hem precies goed toe te spreken als hij moeilijk deed. 

Vacht is weer prachtig!

Mijn 12 jaar oude Drentse Patrijshond was nog niet eerder getrimd in een trimsalon.
Jammer, want dit had ik jaren eerder moeten doen! Geduldig en liefdevol getrimd ziet Sam er top uit!

Onze Leonberger weer prachtig gewassen en ontwold en van klitten ontdaan. Voortaan iedere maand een flinke doorborstel beurt voor Yabba. Een prima trimsalon waar je hond echt centraal staat en zich op haar gemak voelt!!

Op afgesproken datum en tijd komt u uw dier in de trimsalon brengen en voel en bekijk ik de huid en vacht. Vervolgens bespreken we uw wensen en vertel ik u meer over de mogelijkheden. Wanneer uw wensen en de mogelijkheden duidelijk zijn gaan wij aan de slag met de juiste techniek. Hierbij worden niet alleen de vacht, maar ook de nagels en oren nagekeken en zo nodig behandeld.

U kunt het dier weer ophalen op een afgesproken tijdstip, maar erbij blijven is ook geen probleem. Zo kunt u meekijken, vragen stellen en zo meer te weten komen over de verzorging van uw dier. In sommige gevallen vraag ik u zelf om bij de behandeling te blijven. Dit komt bijvoorbeeld voor bij dieren die zich prettiger voelen met hun eigenaar in de buurt of bij dieren waarbij het prettig kan zijn om wat extra hulp te vragen aan u als eigenaar. Denk bijvoorbeeld aan jonge dieren of dieren die die voor het eerst langskomen voor een trimbeurt of wat angstig zijn.

Wanneer u tevreden bent met het eind resultaat volgt de betaling, dit kan bij ons alleen via contante betaling of door een door mij verstuurd betaalverzoek naar uw mobiele telefoon. Daarop volgend kunt u er voor kiezen om gelijk een nieuwe afspraak in te plannen, dit is vooral aan te raden in drukke perioden zoals vakantie tijd of rond de feestdagen. Gaat uw rooster niet zo ver in uw agenda bent u natuurlijk ook vrij om later zelf contact te zoeken om een nieuwe afspraak in te plannen.

Sins 25-10-2022 zijn wij een erkend leerbedrijf. Dit houd in dat er bij ons stage gelopen kan worden en dat het trimmers vak hier geleerd kan worden. Het kan zijn dat u als klant meerdere mensen treft in de salon. Iemand die bij ons stage loopt werkt onder directe begeleiding van ons of één van onze vakbekwame medewerkers. Heeft u daar vragen over stel ze gerust